Garantie

Uw LED Oorbellen zijn vervaardigd volgens hoge standaarden en alle onderdelen zijn met grote zorg gemonteerd en getest. Uw LED Oorbellen zijn gegarandeerd tegen alle fabricagefouten voor een periode van 2 maanden vanaf de datum van aankoop voor de eerste eigenaar. De garantie geldt echter niet voor schade door ongelukken, botsen, nalatigheid, misbruik, contact met chemische producten, zware magnetische invloeden, heftige schokken of slijtage. Uw LED Oorbellen zijn niet krasbestendig. De buitenkant kan dus beschadigen, dit valt niet onder de garantie. De batterijen zullen bij gebruik leeglopen en vallen niet onder de garantie. Uw LED Oorbellen zijn slechts een sierraadl. Vertrouw dus nooit blind op het functioneren ervan. De verkoper is niet aansprakelijk voor enige speciale, incidentele, of gevolgschade. 
Uw LED Oorbellen zijn niet waterdicht. Bij gebruik in een vochtige omgeving kan dit schade tot gevolg hebben en zal de garantie vervallen.

Als uw LED Oorbellen binnen de garantietermijn defect raken kunt u contact opnemen met de verkoper, deze zal de garantieafhandeling verzorgen