De Toppers

De Toppers

in Concert 2019

vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni

Ga je op vrijdag 31 mei of zaterdag 1 juni naar de Toppers in Concert 2019?
Met de dresscode feestelijk ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring en BLAUW voor het veld mogen de rode, witte en blauwe LED oorbellen niet in jouw outfit ontbreken! De 15e ArenA-editie van 'Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar' met Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit!

Het thema voor Toppers in Concert 2019 is "feestelijk ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring en BLAUW voor het veld".
Ruim 65.000 in het rood, wit, blauw uitgedoste feestvierders in het grootste ‘over de top’ circus van spektakel en vermaak! Dat wordt weer uit volle borst meezingen en dansen op de grootste partysongs en de allerbeste hits. Speciale gasten als HE WEATHER GIRLS (bekend van de discoklassieker ‘It’s Raining Men), feest act nummer 1 SNOLLEBOLLEKES (o.a. ‘Snollebolleke’, ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’), Soulman JIMI BELLMARTIN ( winnaar ‘The Voice Senior’) en T-SPOON (o.a. ‘Sex On The Beach’, ‘No Time To Waste’) maken het Toppers feest compleet!

De jaarlijkse voorpret kan weer beginnen! Bij de leukste en origineelste Rood/Wit/Blauw-outfit horen LED oorbellen!

Het ultieme feest van verbroedering vier je traditiegetrouw met vrienden, familie of collega’s. Zorg dat jij jouw LED oorbellen op tijd in huis hebt! Kijk voor meer info over de Toppers in Concert op https://www.toppersinconcert.nl/